Så kom dagen, hvor Thomas skulle giftes med sin Midori.... Da vi havde sovet i København havde jeg ikke fået min morgendukkert, så lidt misundelig var jeg da på duerne her, der fik en lille tur i pytten ...
Vi havde fundet et sted hvor der var en bænk, hvor vi sammen med de fremmødte gæster, kunne drikke et glas Asti, som vi havde haft med hjemmefra ...
Midoris søster Chirahu havde fået lavet disse søde chokolader som blev delt ud til os fremmødte ....
Vel hjemme igen, havde Sus været og pynte trappen op med græskar, kogler og kastanjer. det synes Midoris far var flot ....
Vores Kristian, som er Kok på nr. 5.. Restauranten hedder 5 da alle eller de fleste råvarer de bruger, kommer fra et postnummer der starter med 5....
Jeg fik også gaver og lidt var der også til børnebørnene... Her forklarer Midori mig om betydningen af den røde tumling jeg står med ...
Vi havde også købt gave til Midoris søster Chirahu. Et H.C. Andersen eventyr, "Den grimme ælling" og den er selvfølgelig på Japansk ...
Vi havde været meget opfindsomme, så forældrene fik også en bog på japansk. Her var der dog flere forskellige af H.C. Andersens eventyr i ...
Den første ret...... der troede vi godt nok ikke vi nåede at kunne blive mætte, men vi skulle blive meget klogere ...
Denne suppe var så skøn og cremet, så man kunne næsten høre englene synge .. Jordskokker kogt i æblemost i flere timer + lidt andre småting i ....
Nåååå .... Thomas trøster sin brud efter en meget meget smuk tale til hende .... den trak tårer frem hos os alle ...
Der havde været kylling i denne her ret, sammen med salat og noget ristet brød og lidt andet. Det smagte bare så godt, at jeg glemte at tage billed af det ...
Midoris søster Chirahu er en sød og sjov pige. Hun kunne i modsætning til forældrene lidt engelsk ....
Kyllingepølse med remulade .... Jeg køber aldrig remulade mere, nu skal den være hjemmelavet... Hvor smagte den bare dejligt....
Ved hver ret kom Kristian ind og fortalte hvad det var.... først på dansk, så på engelsk og sørme om han ikke vidste hvad jordskokker hed på japansk ... Ja der tog han kegler ...
Efter at have spist fra klokken 18.45 til midnat, var der ingen der kunne spise bryllupskagen som Christina havde lavet til os ..... Så den røg retur på køl igen ....
Vores gæster tog hjem lidt over midnat og Kristian havde forladt et totalt opryddet køkken, så vi havde kun de glas tilbage der stod på bordet.... det skal lige siges at vi var oppe og strække benene inden oste og desserter kom på bordet. Der havde Kristian taget af bordet og vaske op også ... Han er en sand guldgrubbe ...
Vi var også godt trætte, men kunne se tilbage på en dag, der levede op til vores forventninger.
Det er ikke nemt at arrangerer et bryllup når man ikke ved hvad forventningerne er ...
Alle forventninger må være godt og grundigt opfyldt. . Sikke et flot bryllup i fik lavet i jeres lille køkken men meget hyggelige hjem. Tillykke.
SvarSlet